Thuis

INMIND TOOLS CO.LTD

Bedrijfprofiel

       Co. van Inmindhulpmiddelen, Ltd wordt gevestigd in Jiangsu-Provincie, een prachtige stad van China. Ons bedrijf gespecialiseerd in de stevige molens van het carbideeind, boren, ruimer, carbidetussenvoegsels, carbidestaaf, het eindigen staaf van het malen de stevige carbide, etc.

     Om de kwaliteit van onze stevige carbidesnijders te verbeteren, beginnen wij de recentste 5 AScnc HULPMIDDELENmolen sinds 2007 in te voeren, ook het insepectionmateriaal: „Zoller“ het Duits. De hoge precisiemachine zal hoge precisiesnijder produceren. Gebruiken van 5 AScnc Molen zal om Niet genormaliseerde snijders te produceren voordeliger zijn, kan het tijd plotseling leveren.

    Het doel van ons bedrijf is eerst de „Kwaliteit, de belangrijkste Reputatie, en levert op tijd“. De nieuwe producten worden costantly ontworpen en in ons bedrijf ontwikkeld. De vrienden, oud en nieuw, worden verwelkomd om te bezoeken, met ons samen te werken en te onderhandelen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

     INMIND-HULPMIDDELEN vanaf 2006 zijn begonnen, hebben wij 10 jaar ervarings in de productie van stevige carbidehulpmiddelen en andere tools.and om metaal te snijden hebben wij meer dan 9 van de de uitvoerjaar ervaring, gingen wij ISO die certificater en SGS over certificater.

 

Sinds 2008 beginnen wij 5 AScnc molen van Taiwan in te voeren.

Sinds 2009 voeren wij Zoller-Inspectiemachine van Duitsland in.

Sinds 2011 voeren wij Michael Deckel S20 en S22 en Walter van Duitsland in.

Sinds 2014 voeren wij ANCA-machine van Australië in.

 

 

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : INMIND

Aantal werknemers : 15~30

Jaarlijkse omzet : 1500000-2500000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het Eindmolen van de balneus voor verkoop Van goede kwaliteit Het Eindmolen van de balneus voor verkoop